Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

måndag 27 april 2009

Härligt Tele2!

Tele2 har - som en del av er vet - inte haft nån stor plats i mitt hjärta efter allt strul när vi flyttade in här i Arboga.

Nu har det dock stigit 100% i respekt från "medelmåttigt" till "skitbra"!

IPRED-trotsen är ett gigantiskt framsteg som glädjande nog gör att jag glatt kan fortsätta att "bara" använda peerguardian (jag fortsätter med det "bara utifall") och tanka järnet!!


Min utdelning kommer också nå nya höjder i och med detta.


Jag tror inte att film-/musikbolagen har förlorat speciellt mycket på "illegal fildelning" tidigare men nu ska jag iaf dra mitt strå till stacken för att dom ska göra det.



Med detta sagt får jag ändå erkänna att jag så sent som igår köpte ett dataspel! Jag har inte köpt nåt sånt sen...tja...2004 kanske?

Nu har jag ju som nämnts tänkt köpa ratt till datorn och spela rätt seriöst, har t.ex. tänkt köra online-liga i spelet "GTR 2" och onlinespel = kod behövs som man får om man köper. Problemet med hela grejen var bara att GTR 2 släpptes 2006 och knappt längre går att få tag på i Sverige.

Jag försökte köpa från amazon.co.uk men av nån anledning skickade dom inte till Sverige, så då fick jag söka mig till amazon.de. Google translate må översätta "hellre än bra", men med dess hjälp (hilfe) kombinerat med min egen bristfälliga kunskap sen högstadietyskan lyckades jag trots allt beställa ett exemplar. Knappa 200kr kostade det, men det ska det nog vara värt.

Idag är det varmt, halvsoligt och återigen fritt fram för nerladdning - en underbar dag!


PS. Antipiratbyrån/IFPI: Jag krypterar allt, så ni kan lika gärna strunta i att försöka hälsa på mig eller så.

1 kommentar:

Anonym sa...

GÖTT MOS ÖVERDOS MANNEN!!!!!! :D:D:DDDD:D:D