Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

tisdag 14 april 2009

Dagens första "Yeah RIGHT!"

Kishti är helt emot droger, därför "drog" (fniss) hon direkt när hennes kompisar åkte fast.


Eller så kan det ju vara att hon inte ville att polisen skulle kolla henne också.


Man vet aldrig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var där. Vi satt något bord därifrån. Hon hade med sig en livvakt (en kille med snäcka i örat) vi frågade vem han pratade med eftersom han va själv. Han blev arg. Vi skrattade. Det var hennes vän som blev tagen. Hennes vän stod också på toa o försökte sälja. Hon är en dålig människa.

Anonym sa...

"Shit! Jag vet inte vilka det där var som greps. Jag var där, men det var en hel båt med människor. För mig är det en nyhet. Jag är helt emot droger. Det är tragiskt, säger hon."

Låt mig citera henne när uniformerade poliser stod vid hennes bort "Nä nu drar vi innan media kommer"

Anonym sa...

ni har så fel...
Kisthi kände absolut inte dom 2 personerna som blev tagna, hon visste deras namn! men inget mer..
sen VARFÖR hon och dom andra drog därifrån var för dom inte ville bli förknippade med knark-drama! jag vet detta pga att jag var med henne nästa dag!

Oliver sa...

Är en av drivarna av klubben, och även om hon kände dem eller ej är väl rätt ointressant, pratade själv med Kisthi under kvällen och såg inte ens en tendens till att hon gjort eller tagit någonting själv.

Sen har vi alla en del smarta och mindre smarta vänner eller hur!

Huvudsaken var ändå att Zsa Zsa Zsu premiären blev kanonbra och att vi dödade myten om att man inte kan få bra fester på en långfredag, så nu e det bara att ladda om snart fredag igen & nya rubriker på ab :)