Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

fredag 21 maj 2010

Som en tvålad ål.

"Min mamma säger att Barack Obama tänker ta bort alla som inte har papper"

 Det besvaras alltså först med nån slags diffus politikermening ("till intet förpliktigande" enl. SvD) och sen med ett svar på en helt annan fråga, nämligen "att myndigheterna inte tänker spåra flickans mor". Nähä?

Frågan var inte om myndigheterna tänker spåra upp flickans mamma (så vitt jag kan utläsa av artikeln framgår inte ens om modern är illegal invandrare) men den frågan är förstås trevligare att svara på.

Faktum är ju trots allt att OM flickans mamma är "papperslös" och OM hon skulle råka hittas så blir hon utkastad fortare än hon hinner säga "Vote for change!!"


Obama gav verkligen en stor skillnad. En historisk president. Han skuldsätter landet värre än alla presidenter före honom klarade att göra tillsammans. Det är den enda skillnaden. Okej, hans hudfärg är annorlunda än alla andra presidenter också. Men that's it. Han är en precis lika maktgalen idiot som alla andra som tagit sig så högt som presidentposten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså,Synd att du är så bitter hela tiden. Hur vill du att han ska jobba då? Kom med nått smart själv.Får du knulla för lite kanske?

Niklas sa...

Jag kan komma med nåt jättesmart: Han borde inte jobba alls. Det vore en enorm förbättring!