Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

onsdag 19 maj 2010

Ett litet steg mot "det fria landet"

Från och med i sommar äger inte längre staten alla gossebarn så fort de fyller 18 och kan skicka dem till fjärran länder som måltavlor för "fiendens" kulor. Inte en dag för tidigt!

Nåja, de senaste åren har det ju i praktiken varit så gott som frivilligt också. I alla fall när jag mönstrade 2004 var det i stort sett bara att säga till psykologen att man inte ville och kanske motivera det lite lätt så slapp man undan eländet.


Ett steg på rätt väg - TACK regeringen! (som slaven sa när husbonden gav honom två ruttna strömmingar till middag istället för en.)

3 kommentarer:

Ivan sa...

Detta är hysteriskt bra nyheter! Idén är absurd att man skulle ha någon slags PLIKT att skydda sitt land, vare sig man gillar landet eller inte

Ivan sa...

jaha såg nu att "Kvinnor och män måste även i framtiden mönstra om försvarsberedskapen kräver det, som vid en större kris" idioti...

Niklas sa...

Verkligen, men risken känns trots allt inte så stor. Och jag tänker då inte ställa upp om det blir nåt krig! Hellre gömmer jag mig i nån skogskoja eller sitter i ett fängelse.