Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

onsdag 12 maj 2010

Mord ohoj...

Galen historia det där i Härnösand. Har följt utvecklingen ganska nära på Flashback och det verkar vara en minst sagt konstig och tragisk historia.

Som det ser ut just nu har alltså en 22-årig man, som av de flesta beskrivs som en lugn och snäll "vanlig" kille, knivat ihjäl sina två yngre halvsyskon och deras pappa för att sen ta den sistnämndes bil och åka till Umeå och till slut smyga sig ombord på ett fraktfartyg. Ska bli väldigt intressant att få reda på motivet kan ha varit.

Han kan rimligen inte ha varit "vid sina sinnens fulla bruk". Kan man bli så arg att man bara hugger ihjäl tre människor, varav två är ens egna småsyskon? Tydligen. Tror inte för en sekund att han planerat det hela.


Jag brukar alltid känna en viss sympati för gärningsmannen såna här gånger, när nåt bara går överstyr och inte går att få ogjort hur gärna man än skulle vilja. Så även i det här fallet. Han har aldrig gjort nåt brottsligt (iaf inte blivit upptäckt) förut och så bränner han sina broar så här...


Det lär ju inte vara speciellt kul för mamman heller. En exgubbe och en nuvarande och en son inspärrad (fast gubbarna lär nog släppas snart), ett ex och två barn döda. Usch usch.

Inga kommentarer: