Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

tisdag 26 maj 2009

Roligt!

Jag tycker det är skitkul att/om SD kommer in i riksdagen!


Inte för att jag gillar SD, det är snarare tvärtom, men det blir riktigt kul att stå bredvid och titta på när såväl sossar som moderater ska försöka leka demokrati och fritt land och ändå på nåt smidigt sätt försöka stänga ute oliktänkande (SD).


Svensk politik kan bli en ännu större fars än det redan nu är. Sånt lockar!


Men i praktiken kommer det förstås inte ha nån betydelse. En inte så vild gissning är att om det skulle bli så som aftonbladet tror, att SD kommer hamna i mitten i nån "vågmästarroll" så kommer Centerpartiet snabbare än kvickt släppa alla fina liberala idéer dom verkar ha idag och hoppa upp i pappa sossarnas trygga famn.

Precis som dom gör redan nu i såväl Bollnäs som Söderhamn.

Makt är viktigare än ideologi och så kommer det fortsätta. Men även om det kommer bli så att SD i praktiken kommer sitta på några riksdagsstolar helt i onödan så kommer det vara några roliga veckor före och efter valet, förmodligen med ett rolighetsklimax på valdagskvällen.

Kan riktigt se framför mig Elisabeth Höglund kippa efter andan och nästan tappa hela sitt stora hår av förtvivlan när hon står och liverapporterar från nån valvaka.

1 kommentar:

Milla sa...

Rätt skönt skrivet även om du inte gillar SD =)