Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

onsdag 17 mars 2010

Ack så fel!

Usch, det gör nästan ont i hjärtat av att se Monica Green be om ursäkt för sitt hemska misstag häromdagen!

Hon råkade tyvärr resonera längre är ryggmärgsreflexen, så pass långt att hon kom fram till att staten inte behöver lägga sig i allting!


(Notera att resonemang ofta leder till betydligt bättre slutsatser än att bara gå på rena reflexer, så tydligen också i det här fallet!)


Helt fel i hennes lilla flockhjärna förstås...


Förmodligen har någon fårhund i partitoppen skällt på henne så att hon valde att springa tillbaks in bland de andra i skocken.


Intressant också att hon specifikt påpekar att hon "brukar tycka att politiker ska lägga sig i det mesta", bara för att ingen av de andra fåren ska ta illa upp och tro att vi har med en sån där hemsk individualist att göra.Jag tror faktiskt aldrig att jag har sett eller hört någon så skamlöst erkänna att han eller hon vill att "politiker" (dvs människor som inte duger till att producera nåt av värde) ska bestämma allt! Hon verkar nästan lite stolt över att hon tycker det.

Äckligt och skrämmande...


Ni vet vad vi måste göra.. Såna här människor söker sig till politiken och kommer oftast ganska långt, därför kan vi inte tillåta "politiken" att existera, åtminstone inte i den form den är nu!
PS.
En rolig kommentar till artikeln:
"Är Monica Green inkvoterad?"

Det verkar inte otänkbart.. =)
DS.

Inga kommentarer: