Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

fredag 6 november 2009

Komik på så många sätt!

Det är väl lika bra att beta av det roliga i kronologisk ordning.


1. "Barack Obama kallar dödsskjutningarna en tragedi."

Om gränsen för tragedi går så lågt, vad ska man då kalla dom hundratals(?) som Obama glatt ser till att mörda i Irak/Afghanistan dagligen?
Kanske är det en omvänd skala där det måste vara tillräckligt som dör för att det ska vara en tragedi. Undrar isåfall var den gränsen går. Det måste ju rimligen diskvalificera "9-11" från att vara någon tragedi. Det var väl snarare en "lyckad militärstrategisk aktion" eller nåt.


2. "Mina tankar och förböner går till offrens familjer, säger Barack Obama."

Tankar? Förböner? Vad ska det göra för nytta? Det är väl snarast ett hån. "Jag tänker inte göra nånting, däremot ska jag fundera på saken och prata med ett troll som bor bakom solen nånstans".


3. "Märkbart tagen kallade han vid flera tillfällen händelsen för fasansfull."

Se punkt ett.


4. "President Obama sa att soldaterna var män och kvinnor som har tagit det osjälviska och modiga beslutet att riskera och ge sina liv för att skydda resten av befolkningen."

Stopp stopp stopp ett tag nu... Nu tar vi det VÄLDIGT lugnt... Osjälviska? Modiga? Skydda resten av befolkningen?
Jag vet inte vart jag ska börja...

1. Dom är inte osjälviska. Dom gör det för sin egen skull, för att dom just tror att andra ska tycka att dom är "modiga" på nåt sätt, eller för att slippa höra tjatet från sina föräldrar om att dom måste göra nåt av sina liv eller så.

2. Dom är inte modiga. Dom är dumma. Stor skillnad, även om det kan se ungefär lika ut för ett otränat öga. Att frivilligt gå mot en trolig död är dumdristigt som bäst, fast snarare rent idiotiskt.

3. Vilken är "resten av befolkningen" som dom skyddar? Sina soldatkollegor? För jag har väldigt svårt att se hur "Ahmed Bagdadi" som sitter och trycker i en bergsskreva i Irak skulle kunna utgöra nåt hot mot en endaste liten människa som befinner sig i USA.

Det är så klart saker som herr Obama själv vet om men som han absolut inte får, kan eller vill säga. Han skulle omedelbart bli mördad av "sina egna", eller möjligen bara bli avsatt på nåt raffinerat sätt. Alla inom staten vet nämligen att deras löner hänger på att folket fortfarande tror att staten är bra och att kriget är nödvändigt och så vidare. Obama sitter där han sitter för att han vill ha två saker. Makt och pengar. Ingen annan anledning finns.


Mer om "attacken": Ex , Ex , Ex , AB , AB , SvD , SvD

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt jävla svin!

Anonym sa...

vilken nolla du är!

Anonym sa...

Jag vet inte var jag skall börja...

du verkar vara ovanligt obegåvad, självgod och med stor avsaknad av empati.

Jens sa...

Ett av de mest korkade blogginläggen jag någonsin har läst.

Anonym sa...

Jag föreslår att du uppsöker professionell psykisk vård för dina allvarliga problem som din blog visar på.

Anonym sa...

Liten kommentar om punkt 4 bara: Väldigt många söker värvning som en sista utväg undan den enorma (ungdoms)arbetslösheten i USA.
Men den är ju Obama ansvarig för...

Anonym sa...

Vilken äcklig liten idiot du är, synd att det inte var du eller din familj som råkade ut för det!

Niklas sa...

Ah, jag älskar kommentarer! Det är ännu mer humor än när betalda massmördare dödas och folk sörjer över det. =)

Niklas sa...

"Liten kommentar om punkt 4 bara: Väldigt många söker värvning som en sista utväg undan den enorma (ungdoms)arbetslösheten i USA.
Men den är ju Obama ansvarig för..."

Obama har visst ansvar för det, ja. Han har trots allt suttit ett år och inte lyckats förbättra alls(?) trots att han kunnat göra en del, t.ex. avreglera istället för tvärtom...

Anonym sa...

Vad har han reglerat ? Han har hursomhelst inte gjort ett spår för att få ordning på finanssystemet, vilket är fullt logiskt eftersom han är ditsatt av Wall Street

Niklas sa...

Vad har han inte reglerat? Nä ärligt talat vet jag inte mer än att han slängt flera miljarder på att "rädda" diverse banker och andra företag som borde gått i konkurs. Han är ju betydligt mer socialistisk än G.W.B. så att han ordnat nån slags regleringar verkar rimligt. Ditsatt av Wall Street? Källa?

gastlind sa...

Krig är fruktansvärt. Det som är mest tragiskt anser jag snarare är att det inte är FLER som förstår det FÖRE de faktiskt blir ivägskickade. Personen som gick bärsärkagång hade ju hört andras historier och visste mycket väl vad krig i praktiken innebär.

Niklas sa...

Precis, det är nog många som går runt med nån slags fantasier från krigsfilmer och ser sig själva som hjälten som ska sätta den slutliga spiken i Irak's kista.. Eller nåt.

gastlind sa...

Absolut är det så! Men inte för att de sett på fiction(film) utan för de sett hur de glorifieras i den amerikanska propagandamaskinen när de kommer hem igen.

Niklas sa...

Kanske kombination av de båda.. ;)

Anonym sa...

bra start