Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

lördag 5 april 2008

Det här är väl ändå att gå för långt!

Snälla, ta er tid och orka läs det här, riktig humor!

"Tidigt en morgon innan byn hade vaknat gick hon till järnvägsrälsen för att hoppa framför morgontåget. Men just denna dag var tåget tre timmar försenat och några släktingar hittade kvinnan och tog med henne hem. Vid ett andra självmordsförsök hällde hon en hel dunk fotogen över sig för att tända på men fick inte fyr på tändstickorna då de var för fuktiga. Tredje gången försökte hon hänga sig men inte heller det fungerade. Det var uppenbart att Gud hade en annan plan för denna kvinna. Bara några dagar senare kom en kristen granne förbi och vittnade för kvinnan som följde med till kyrkan. Där blev hon frälst, befriad från depression och kom hem som en totalt förvandlad kvinna."

Gud hade en annan plan??


Det handlar om ett helt vanligt klantarsel som inte ens lyckas ta livet av sig, det finns ett annat lika påhittat exempel på fredagkvällar i programmet "Hjälp!" i TV4.


Vem tror på sånt här???

Man måste ju ha förlorat ALL verklighetsuppfattning nånstans efter vägen och leva i en plastbubbla. Enda sällskap är det vakuum som tagit plats där det en gång fanns en logiskt tänkande hjärna.

Jag kan inte rå för det, det här är säkert fullkomligt olaglig hets mot folkgrupp men det må så vara.

I religiösa syften är det ju helt okej att "hetsa mot folkgrupper", det såg Åke Green till att fixa.

Det här är dessutom inte "offentligt", då man i syfte att läsa bloggen måste skriva in adressen i rutan eller på annat sätt frivilligt ta sig hit.

Så screw you christians!

1 kommentar:

Olle sa...

Ja dom är lustiga dom små troende...så mycket tokigheter dom har uttolkat ur den där urgamla fantasyboken :)