Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

fredag 10 juli 2009

A statist intervention

Inget för Emelie, Sandra och likasinnade (prata med en vägg-fenomenet) men väl för alla "svenssons" som tycker att "staten måste väl finnas, hur ska vi annars klara oss?"


Även om ni inte har tålamod att se alla 28 minuterna så ge den i alla fall 5-6 minuter av ert liv.



4 kommentarer:

Sandra sa...

Prata med en vägg-fenomenet? Hehe. Du är rolig du. Menar du att du skulle vara mer mottaglig för mina argument än vad jag är för dina, att du är mindre av en vägg än vad jag är? ^^ Jag måste säga att jag tror starkt på ditt humortema. Ett område som du behärskar. "Fakta och empiri" - jag skrattar fortfarande gott för mig själv. Tack för ett roande bidrag i min annars ganska grå vardag! ;)

Niklas sa...

Ja, att argumentera för kommunism, socialism och kollektivism med mig är ungefär som att argumentera med en vägg. Jag kan verkligen inte för mitt liv förstå hur du kunde tolka nåt i inlägget som att jag menade att jag skulle vara mer mottaglig för dina argument?

Förresten, varför kommenterar du som om jag är seriös fast du samtidigt tror att jag är oseriös?

Jag har förstått att den är rätt så grå. Kan inte bli mycket annat när man är tvångsanhängare.

Sandra sa...

Jag känner rent spontant att en del uttalanden rimligtvis inte borde vara seriösa, därför tror jag på humor. Men om det nu skulle vara så att de grundar sig på något annat än humor och du rent av faktiskt är seriös, så vill jag ju inte att du ska stå oemotsagd.

Niklas sa...

Aha! Men du vet, för en clown ter sig nog den verkliga världen lite som ett skämt. Man vet aldrig vad som är allvar eller inte.

Sen tänker inte jag skriva nån på näsan, tolka själv vilket som är seriöst och vilket som inte är det. Det förekommer båda delarna kan jag ju erkänna.