Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

tisdag 24 februari 2009

En upptäckt!

Så sent som för några minuter sen upptäckte jag att man kan gå in och kolla ner på röstlokalsnivå hur rösterna i senaste valet fördelades, inklusive alla "småpartier" som fått enstaka röster osv.

Rätt roligt att kolla hur läget är i olika stadsdelar och så.


Rätt sorgligt och märkligt dock:

Nationalsocialistisk front (ett gäng spånskallar om nu nån inte känner till dom) fick 19 röster (0,23%) i Arboga kommun med 8373 totala röster. I Västerås med 81556 röstande, dvs nästan 10ggr så många, fick NSF 25 röster(0,03%).

I hela västmanland fick NSF 58 röster (0,04%), alltså kom nära 33% av alla NSF-röster från Arboga som står för 5,5% av ALLA röster.

NSF har numera "lagt ner" eller rättare sagt bytt namn till Folkfronten. Samma hjärngympaskolkare som jag fick en liten reklamlapp från nån gång i vintras.


Okej, jag ska inte tala om för folk vad dom ska tycka, och har heller ingen rätt att göra så. Dock har jag full rätt att tycka att den som håller med om nån av t.ex. deras två översta punkter på programmet är en fullkomlig idiot.

"1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2, Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället."


Jag hoppas att var och en ser att det inte bara vore kontraproduktivt att förverkliga dom där två punkterna utan rent förödande för landet. I sin vilja att "rädda" landet håller dom i själva verket på att köra det i fördärvet.


Något ironiskt va?

Inga kommentarer: