Sverige kan tvingas öppna gränserna för amerikansk lågpriskyckling som doppats i bakteriedödande klorbad. EU:s experter har kommit fram till att användningen inte hotar människor eller miljö
Nå, vad är problemet egentligen?
Man använder bakteriedödande medel på döda kycklingar. Är inte det bra!?
Jag äter då bra mycket hellre kyckling som jag vet är bakteriedödad än att chansa med nån som kanske inte är det.
Den gamla svenska kemikalierädslan visar sitt fula ansikte igen.
Att det ska vara så svårt att fatta att dom ämnen som är GODKÄNDA för att användas på t.ex. frukt INTE är farlig för människor. Annars skulle det aldrig få användas....
lördag 3 maj 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hur naiv får man vara? Det finns mängder av exempel där "säkra" ämnen senare visat sig vara oerhört skadliga för människor. Googla på "neurosedyn" så kanske du inte är så dumstöddig i fortsättningen.
Jag ska absolut googla det, men först ska jag dricka ett glas Hormoslyr.
Det är rätt takter, huvudet i sanden och kör så att det ryker:)
Skicka en kommentar