Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

torsdag 4 december 2008

Men snälla...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3915201.ab



Skulle LSD hjälpa terrorister att orka mörda? Skulle det hjälpa dom att hålla sig vakna?

Vad är det egentligen LSD't skulle göra för nytta?



Jo det är säkert väldigt praktiskt med rinnande väggar och pratande läskiga spegelbilder när man har ett "viktigt uppdrag" att genomföra, verkligen optimalt. Eller inte.


Antingen är det nån som är väldigt okunnig eller så är det nån som vill kasta skit på LSD.

Eftersom själva drogen i sig är ungefär lika ofarlig som Alvedon (om inte ofarligare) så måste man ju hitta nåt dumt med den för att barnen ska låta bli (dom är ju inte smarta nog att strunta i sånt ändå?) så vi säger att man blir mördarsugen av det!


Smart...

11 kommentarer:

reaktiv sa...

Haha, jag tyckte rubriken var rolig. Aftonbladet är väl aldrig särskilt sakliga när det gäller sånt.

Anonym sa...

Sant att LSD inte precis gör en duktig terrorist, mer passiv i sådana fall.

Men det var trots allt kombinationen av LSD och kokain, vilket jag kan föreställa mig gör terroristerna mer paranoida och "galna".

Anonym sa...

Kan oxå nämna att LSD är en drog, som är OMÖJLIG att somna på, så på sätt o vis så kan det ligga något i det.

Anonym sa...

Hallucigena droger kan verka i ett antal dygn om man tar stora mängder, vilket faktiskt gör att en terrorist kan hålla sig vaken väldigt länge.

Anonym sa...

"Hallucinogena droger kan verka i ett antal dygn om man tar stora mängder, vilket faktiskt gör att en terrorist kan hålla sig vaken väldigt länge."

Tror du de hade varit så stridsdugliga om de hade tagit en stor dos LSD innan de gjorde vad de gjorde? Inte ens kokainet hade kunnat reda upp det. Tror inte de hade vetat var de hade haft röven isf och hade nog inte klarat av att hantera sina vapen ens. Kanske är spår i blodet efter en LSD seans någon dag innan dock, men lsd går ur blodet efter 24-72 timmar, så det skulle nog inte heller vara så troligt.

Tidningar har haft fel förr, och allt är bara ett spel för galleriet.

Anonym sa...

LSD är verksamt i ungefär 6-8 timmar. Verklighet och fantasi flyter ihop till en enda röra, tankar vandrar sina egna vägar omöjliga att kontrollera. Dessutom blir man trött, fruktansvärt trött efteråt, psykiskt slutkörd. INGEN BRA STRIDSDROG, spelar ingen roll om du tar det i samverkan med kokain!!! Kokain e dessutom en "dyr" drog som bara sitter i ca 30min - 1 timme... I call bullshit! Tips: Sök på "LSD tested on British troops" på videos.google.com så förstår ni varför det skulle vara en omöjlighet att strida på syra

Anonym sa...

Om dom nu har tagit nån drog överhuvudtaget skulle jag gissa på amfetamin, det skulle fylla sin funktion däremot! Du blir pigg, alert och kan hålla dig vaken i dagar. Ev. t.o.m. metamfetamin i mindre doser. Båda dessa droger har använts tidigare(fortf?) inom krig. Bl.a under wwII av stridspiloter och fallskärmsjägare! Men LSD? HAHAHA Nu får aftonbladet f*n ta och ge sig! Vad hände med källgranskning??!!

Anonym sa...

CIA och Zionisterna vet säkert mer om detta, då de ligger bakom många attacker. Droger o alkohol hör inte hemma i muslimernas religion. När ska vi sluta svälja allt media öser på oss. Folk är som får...de följer utan att ifrågasätta...

Anonym sa...

Om ni för EN sekund tror att terroristerna åt LSD, som Aftonbladet påstår så kolla denna film:
http://www.youtube.com/watch?v=ojXak45VRd0

LSD är nog inget vidare att testa i en militär aktion...istället för att skjuta ihjäl folk står man och fnissar i ett hörn nånstans...

Anonym sa...

Håller med så jävla hårt!
Hur fan kan LSD vara till nytta för en sådan sak?
Visst, kasta skit på syran, det va ett tag sen.

Anonym sa...

Det finns en film från 50-60talet någon gång när man exprementierar med lsd på soldater under övning. Det blev inte mycket gjort där inte. Dom klättra mest i träd och flummade runt. Men som sagt rätt dos och i kombantion kan kanske ge en galen effekt. Inte vet jag ni får väl pröva. Men som sagt alla medier och enheter är ganska så skygglappade vad som är vad. KNARK E BAJS. Dock kan man bli beronde av vad som helst. Som att blogga tex. BLOGGA ÄR BAJS!