Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

söndag 14 december 2008

Finn några fel:

Brödrostoffer kämpar för sitt liv
Av TT: [11:38]
En 18-årig kvinna från Stockholm svävar fortfarande mellan liv och död sedan hon rostat bröd i lördags natt. Kvinnan vårdades på söndagen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna för livshotande skador. Sedan hon använt brödrosten i sitt badkar på natten krampade hon och slutade plötsligt att andas. Hennes kamrater försökte att rädda henne och startade hjärt-lungräddning. Hon kunde fortfarande inte andas själv när ambulansen kom.





Den egentliga texten:

Nätdrogsoffer kämpar för sitt liv
Av TT: [11:38]
En 18-årig kvinna från Stockholm svävar fortfarande mellan liv och död sedan hon tagit den lagliga nätdrogen mefedron i lördags natt. På måndag blir den skaldjursdoftande drogen, som också kallas krabba, olaglig att hantera. Kvinnan vårdades på söndagen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna för livshotande skador. Sedan hon tagit drogen tillsammans med hasch på natten krampade hon och slutade plötsligt att andas. Hennes kamrater försökte att rädda henne och startade hjärt-lungräddning. Hon kunde fortfarande inte andas själv när ambulansen kom.






Moralen i historien: Många saker kan bli farliga om man använder dom fel.

Dock är jag faktiskt ingen som försvarar mefedron. Enligt vad erfarna säger så är det en riktigt lömsk sak som inte bör brukas.


Imorgon tenta. Den som jag har minst hopp om att klara.

Den ska ändå göras, för jag KAN ha turen på min sida.

Inga kommentarer: