Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

tisdag 16 juni 2009

Jättebebisen gör skäl för sitt "namn"

Björn Mårtensson hänger kvar på sin post som en liten unge till sin snuttefilt. Mannen har blivit maktgalen, den saken är säker.

Att han vägrar inse vilken förtroendebelastning han är för Centerpartiet tyder på stor brist på insikt och en verklighetsfrånvänd attityd som borde leda till att partikamraterna lyfter ner honom från sin tron.

Av nån anledning vågar dom inte det. Kanske har herr Mårtensson alltför goda kontakter högre upp i partiet för att dom lägre stående trälarna ska våga trotsa piskan och ryta ifrån.

Riktigt bra att M, Fp och Kd sätter ner foten och visar var skåpet ska stå. Hoppas bara att dom inte tvingas samarbeta med S,V eller Mp...

Å andra sidan kan det vara vad som krävs för att "högersidan" ska återfå lite förtroende från folket. Hade det här hänt närmare valet hade nog inga andra än traditionsröstande bönder (som inte har en aning om vad partierna egentligen vill, utan bara går efter att C kallade sig "bondepartiet" för hundra år sen eller så) lagt sina röster på rattfyllecentern.

Just det, rattfyllecentern sa jag och det är just vad jag menar. Rattfylleri är inget att skämmas för tycker C i Ovanåker. Det är vad dom säger genom att låta Björn Bebis vara kvar. Helt vansinnigt.

Inga kommentarer: