Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

måndag 19 januari 2009

Absolut

"Vi anser att de fem stora rovdjuren ska finnas i vårt land men att framför allt att antalet vargar ska anpassas till den toleransnivå som finns för varje område.
Det måste finnas en balans mellan rovdjur, bytesdjur och de behov som människan har av att kunna vistas i naturen och att inte få sina tamdjur skadade."



Jag håller med till 1000000% och funderar på varför inte staten gör nåt åt antalet myggor, myror, spindlar, ormar, hundar, katter och andra djur som skapar irritation och fysisk/psykisk smärta hos okänt antal människor.


Bland annat skulle jag vilja se ett mål på max 500 myggor med största möjliga spridning över landet.

När det gäller myror kan jag sträcka mig till 2 miljoner individer förutsatt att de hålls utanför en radie på 2 km från tätbebyggelse.

Spindlar bör helt utrotas då de på ett mycket plågsamt sätt dödar mindre bytesdjur både inomhus och utomhus.

Ormar är slingrande opålitliga varelser som bör hållas ner till MAX 1 per 2000 människor.

Hundar är som bekant rena rama mördarmaskinerna och ett totalförbud mot att ha sådana som husdjur bör införas samt en begränsning på antalet vilda hundar till 100 i hela landet, dvs hälften så många som vargarna. Hundarna är ju inte alls lika skygga och därmed betydligt farligare.

Slutligen katterna som är ett av de värsta rovdjuren vi har här i landet. Dessa pälsklädda demoner ska licensjagas så att vi får ner populationen till omkring 50 kvarvarande individer. För allmänhetens bästa bör dessa fördelas på landets djurparker, dvs inga vilda katter ska få finnas kvar.



När dessa mål är uppnådda kommer Sverige att äntligen vara ett land där vi människor kan gå utanför dörren utan att känna rädsla!

2 kommentarer:

berinder sa...

Underbart inlägg, håller med dig i allt... Fast mina katter är ofarliga! ;)

Emelie sa...

Helt underbart!