Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

tisdag 13 april 2010

Det går inte att stoppa!

Jag förstår inte hur de orkar hålla på. Förbjud x så kommer y och ersätter. Så kommer det fortsätta!

Vad är det som ger staten rätten att bestämma över vad dess undersåtar får ha i kroppen?


Och det här är ju bara pinsamt... "- Vissa syntetiska cannabinoider kan till och med vara farligare än naturlig cannabis, säger Kai Knudsen."

Farligare?! Till och med det. Oj oj oj... Låter otäckt!

8 kommentarer:

Joakim sa...

Tror knappast du skulle säga det samma när dina barn fastnar i ett träsk av droger.

Maako sa...

Eller om dina barn är tvugna att ta sitt egna ansvar en vacker dag.
Tänk om dom hamnar i skräpmatsträsket och blir feta..?

Niklas sa...

Är ganska säker på att mina barn håller sig undan träsket eftersom jag planerar att informera istället för att mata med skrämselpropaganda.

Anonym sa...

Så länge vi andra medborgare får betala för vården av de som inte kan sköta sina droger så kan inte drogerna släppas fria. Folk är generellt korkade och kan inte ta ansvar för sina egna liv. Därför måste samhället skydd och hjälpa.

ViggoVerner

Niklas sa...

Att det inte bör släppas fritt så länge vi andra får betala håller jag helt med om!

Att folk generellt skulle vara korkade och inte kan ta ansvar för sina liv håller jag inte alls med om! Det är en farlig tanke som leder till kollektivism och stora stater.

Sam Zodiac sa...

Tror näppeligen att några barn skulle fastna i ett träsk av droger så länge som det inte handlar om farligare saker än cannabis!
Men det är klart; om våra "intelligenta" lagstiftare får hållas, så lär ju även de som söker mindre skadliga alternativ till den enda legala rusgivande drogen i det svenska samhället- den potentiellt dödliga alkoholen,hänvisas till kriminella kretsar för att inhandla sin cannabis.
Och då vet man ju aldrig vilka frestelser som kan dyka upp....

Anonym sa...

Sätt dit de de där bergsklättrarna också!

Jag vill inte betala för deras brutna ben, för att inte tala om alla j*vla fotbollspelare som sparkar på varandra, som jag får betala skadorna för. Nu kan vi ju gå vidare till alla de fyllerister som super sönder sina inre organ, reducerar sin hjärnmassa, agerar destruktivt mot sin omgivning som jag inte vill vara med att betala och hålla hel och ren efter deras rasande spritorgier...

---------------------------------------

Det här som kommentar till de med kort tänkande på denna kommentarslista.Jag såg just van helsing filmen, jag undrar om det inte är så att det verkligen är liknande mörkermän/kvinnor som vill oss ont, vi fredliga människor

Administratör sa...

Den siste anonyme har nog iaf missförstått mig. Jag tycker absolut att folk kan få klättra i berg, spela fotboll, supa skallen av sig dagligen, äta flugsvamp eller injicera enorma mängder heroin.

Däremot tycker jag att de själva ska få betala notan om och när de behöver sjukhusvård.