Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

lördag 19 december 2009

Skojigt men sorgligt

Inte för att jag tror det men jag HOPPAS verkligen att några fler promille av världens befolkning vaknar för hur fruktansvärt ineffektivt, opraktiskt, dumt och allmänt ohållbart dagens "politiska system" är.


Det storartade klimatmötet som kostat världens människor många miljoner kronor/dollar och släppt ut enorma mängder koldioxid (som ju är såååååå farligt enligt en del) ledde inte till nånting.


Inte ett jota har de kommit fram till. Inget har bestämts. Inga "framsteg" (TACK OCH LOV! Framsteg på miljöspråk betyder som bekant 15 steg bakåt för oss andra) har gjorts, inga avtal skrivits på.


Det enda som gjorts är att transportera pengar - stulna pengar - från dig och mig till företag som hyr ut privat-jets och limousiner, lyxhotell och restauranger i Köpenhamn, tillverkare av saker som gåslever och rysk kaviar (ja, jag låter gamla hederliga stereotyper styra) och andra saker som världens "topp-politiker" gillar.

Undrar om den extra inkomsten för den europeiska "eskortbranschen" klättrade över en miljon kronor? Känns inte helt omöjligt.


Sugen på att trycka upp en tröja och sälja: "I paid for bizjets, limos and hookers and all I got was this lousy t-shirt!"

Skulle kanske bli en storsäljare?


Länkfest: SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, AB, AB, AB, AB, AB, Ex, Ex, Ex, Ex, Ex

Inga kommentarer: