Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

lördag 19 december 2009

Fullt logiskt

Tänk dig att du är en kvinna som bor i ett land där otrogna kvinnor stenas. Trots det "råkar" du halka och landa under grannens poolpojke... Några gånger.

Din egen man är nämligen nån slags konstig munk eller nåt, och du tycker inte det är så kul.


Eftersom preventivmedel inte finns så råkar till slut det oundvikliga hända. Din mage känns konstig och börjar bli lite stor trots att du inte ätit mer dadlar än vanligt.


Du blir livrädd. Kommer historien med poolpojken fram är du körd. Du kommer stenas. Sanningen får absolut INTE komma fram!

Du chansar och drar till med en rövarhistoria om att Gud har valt att för första gången på miljontals/tusentals år göra något på jorden, nämligen baka en liten bulle och slänga in i ugnen på dig.

Din kille Josef är en godtrogen idiot och köper hela historien!! Du tror inte det är sant, men lycklig över att slippa undan en säker död spelar du med hela tiden.Knappast kunde du ana att du just sått ett frö som kommer växa till världens största religion.Slumpen är fantastisk ibland!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och du är rolig....tänk, du har löst 2000 årig gåta ;)
Wooowwww
(ironi så klart)

Niklas sa...

Tja, det är inte säkert att det stämmer, men det är iaf oändligt mycket troligare än den "officiella" versionen.

Robert sa...

Varför har ingen sagt nåt tidigare? Min tro på Gud faller verkligen av din målande bevisbörda.. Jodå, en hel del sarkasm från min sida..

Den dagen du bevisar för mig att Kärlek finns, ska jag bevisa att Gud finns.

Niklas sa...

Jag kanske har missat nåt, men finns det verkligen bevis för guds existens? Konstigt isåfall att det gått obemärkt förbi. Det vore ju en rätt stor grej om det bevisades.