Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

fredag 20 juni 2008

Sverige om 20 år, en framtidsvision

Ett spår som kan följas eller bytas bort, det återstår att se vad som händer men går det på det spår vi är inne på nu lär det bli nåt sånt här.


Landets medelålder ligger 15 år högre än nu, med ett stort glapp mellan 18 och 50 år. Så gott som alla flyttar från landet så fort dom går ut gymnasiet.

Befolkningsmängden är ca 6 miljoner p.g.a. ovanstående.

Staten införde för några år sen en lag som innebär att varje dag sorteras 5.000 slumpmässigt valda brev ut från posthanteringen och öppnas och läses mycket noggrant för att urskilja minsta spår av eventuella terrorplaner. Hittas något som är ens lite misstänkt så skickas sändaren och mottagaren till Guantanamobasen som nu upptar hela Kuba efter att USA slätat hela landet med marken tack vare några atombomber 2015.


Samma sak med telefonsamtal, det sitter 100 "telespanoperatörer" dygnet runt i en bunker under Stockholm och kopplar in sig på slumpmässigt valda samtal som dom lyssnar på för att upptäcka eventuell terrorism.


I varje hus och varje rum finns en fjärrstyrd kamera som dom 200 "videospanoperatörerna" kan styra för att följa dom som bor i huset. Dom kan koppla in sig i vilket hus som helst när som helst.

Allt i syfte att stoppa terrorism så klart!


Internet har så klart sedan länge förbjudits. Det är alldeles för svårt att kontrollera att ingen planerar terrordåd eller talar illa om den socialdemokratiska regeringen. Ja dom tog så klart över efter valet 2010 då "borgarna" lyckades ge sig själva så dåligt rykte genom "FRA-lagen".

Det första sossarna gjorde var att se till att ge militären flera miljarder extra för att få dom på sin sida och vips hade Sverige en "militärjunta" som styrde.


Resten av världen hånskrattar åt det lilla landet i norr som överskattar sig själva hela tiden.

Inga kommentarer: