Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

onsdag 4 juni 2008

Kristen galning

Jag lyssnade lite på Ring P1 imorse, jag gör det ibland för det är kul med en del knäppa människor som ringer dit.

En gubbe var faktiskt riktigt läskig. Nötte på hela tiden om att han hade funnit SANNINGEN, nämligen Jesus, och ondgjorde sig över diverse irrläror. T.ex. evolutionsteorin som var "religion" enligt honom, något som inte kristendomen är (just det, enligt honom..) utan kristendomen är faktiskt "Vetskap".


Programledare Tengby pressade gubben och frågade om hur det var med andra som upplevde att något annat än kristendomen var "Det Rätta", men nä dom hade fel och han hade rätt, så enkelt var det bara.

Han avslutade med att beklaga att ordet "Fundamentalist" har fått så negativ klang på senare tid. För honom var det enbart positivt laddat, då ett fundament är en bas, något man ställer livet på.


Han var kort sagt något i stil med mina, som jag trodde, något överdrivna bilder av hur galna många kristna är. Ibland överträffar verkligheten dikten.

Det läskiga är att han var så SJUKT bestämd i sina galna tankar så hade jag gett honom en pistol och ställt mig framför honom och sagt "Jag är utsänd av Satan!!" så skulle han antagligen skjuta mig.

Såna människor är väldigt farliga.Håhå jaja.
Ibland blir man illa till mods mellan skrattattackerna.PS.
Och innan dagen var slut hamnade jag på verkstad i Gävle med döende vattenpump på lastbilen.
Åkte från Söderhamn 03.05, kom hem 17.45...

Men nu är det helg för mig!
DS.

2 kommentarer:

berinder sa...

Ring så svamlar vi :)

Läskigt med dom som inte förstår att bibeln är en samling metaforer för att hantera att bo ihop i ökenklimat.... :/

Pappa sa...

Jag var också i Gävle i dag, mellan 05,35-06,30 var jag på Schenker och hämtade Jordgubbar. Tror jag såg 4 Alfta frakt bilar under resan. Härligt att vara utefter vägen så tidigt på morgonen. Ny tur i morgon och på Lördag, sedan blir det nog Bonny som tar över då det blir natt körning.