Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

söndag 6 juni 2010

Galet...

I det vrickade samhälle vi har antar jag att brottet i vilket fall som helst är "våldtäkt mot barn" (FNISS!), så han lär väl åka på nåt slags straff ändå.


Men det är inte det som är grejen förstås.

Grejen är att staten nu verkligen har kommit in "i sängkammaren". Eller egentligen behöver det ju inte vara så, det kan lika gärna vara så att jag ber en kompis om att han ska ge mig rejält med stryk. Hur som helst vill de ytterligare begränsa folkets frihet. Jag börjar bli rätt skrämd av den här utvecklingen.
Om det bestäms att det är olagligt att skada någon som vill bli skadad, hur kommer det då bli med självmordsförsök? Fängelse? Eller "emo-tjejer" som försöker lösa sina problem genom att skära sig lite överallt, eller anorektiker som vill svälta sig själva. Får man skada sig själv om man vill, men inte någon annan som vill det?


Hoppas verkligen att de frikänner honom helt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och om det nu är brottsligt så är boxning och alla andra kampsporter också det - tänk att man i dessa sporter dessutom slår man någon som försöker skydda sig mot slagen.

Anonym sa...

Man är byxmyndig vid 15-årsålder.

Jerker sa...

Där är redan olagligt att medvetet hjälpa någon att ta sitt liv. Och man kan inte straffas för att skada sig själv.

Däremot tycker jag jämförelsen med kampsport, och för all del många andra sporter också, är intressant.

Frågan är om inte det också borde prövas i domstol. Är det lagligt att tackla någon så han flyger in i sargen? Ska varje brutet nyckelben under hockeyträning orsaka att någon döms för misshandel? Hur är det med blåmärken?

Spännande.

Tips till den som ids: Anmäl hockey-landslaget för ömsesidig misshandel.

Anonym sa...

Fast nu kan man väl inte riktigt jämföra proffsboxning och liknande som ger permanenta skador med den här formen av sex (som, vad jag har förstått, inte ger permanenta skador öht.).