Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

söndag 6 juni 2010

Farliga saker

Nej, det är det förstås inte.

Eller jo, poliserna är rätt farliga, de kan skjuta folk (framförallt är det populärt att skjuta hundar när de bryter sig in i folks hus (poliserna alltså, inte hundarna)) eller brotta ner folk så de får skrubbsår eller benbrott. Allt annat i den här historien = inte farligt.


På sätt och vis är det ändå rätt bra när "kända" eller "lyckade" (gossip girl = knappt ens känd..) människor åker fast för sånt där. Det blir svårare då för propagandaministeriet att hålla uppe bilden av "den haschrökande losern" som inte klarar annat än att sitta i soffan och filosofera.
Som när Michael Phelps "åkte fast" (på en bild, inte av polisen) för ett tag sen. Simmaren som vunnit flest olympiska medaljer genom tiderna.
Sen togs han med handen i kakburken och Kelloggs och några andra sponsorer ville inte längre förknippas med honom. Han gjorde en s.k. pudel, vilket var lite synd. Det vore förstås bättre om han hade stått för det och visat att man kan kan vinna åtta guld i samma OS trots att man späder ut sitt blod med THC ibland.


Nåja, det är trots allt över 700.000 som grips för innehav av marijuana i USA varje år, så gossip girl-killen behöver ju inte känna sig så ensam. Fattar ni, 2000 per dag!

Inga kommentarer: