Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

fredag 19 februari 2010

Det här hjälper säkert...

Fast knappast på nåt bra sätt.

Det är ju tur att eleverna redan i unga år får lära sig hur demokrati fungerar. Den stora massan får behandla minoriteter som SKIT om den har lust.

Så länge minoriteten särskiljer sig gällande åsikter förstås, inte om det råkar vara en lite annorlunda hudfärg eller stamtavla, då är det plötsligt otroligt förbjudet.


Men det hjälper säkert. SD och ND och "svenskarnas parti" f.d. folkfronten f.d. nationalsocialistisk front.


Klart att en del elever kommer reagera på skolornas utestängning. De förstår att det rör sig om diskriminering och att det inte är ok. Rasisterna blir martyrer och väldigt många unga människor förstår hur vansinnigt fel det är att inte låta en del komma till tals bara för att de har "obekväma" åsikter. Det kommer säkert bjuda rasistpartierna på en hel del extra röster, som de säkerligen inte fått om de tillåtits komma till skolorna och skämma ut sig.


Jag har för mig att det ska finnas nån undersökning som visar att intelligensen hos människor ökar stadigt för varje generation.

Det märks.

1 kommentar:

Anonym sa...

Man undrar om skolorna är rädda att de inte kan besvara de argument som Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti kommer med när dom tystar partierna så här. Som du skriver får sånt här agerande bara fler ungdomar att misstro systemet.