Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

torsdag 1 november 2007

Kan inte annat än hålla med.

Ja, alltså insändaren i dagens Ljusnan.

Ang. de många vargdödade hundarna den senaste tid och deras med viss rätt upprörda ägare som är sorgsna efter att ha förlorat en kär vän.

"Hur kan det vara möjligt att skicka sin bästa vän och familjemedlem till ett vargrevir? Rysk roulette tycks det mig som."


Låter väldigt märkligt att man frivilligt släpper iväg hunden på platser där man vet att det mycket väl kan finnas vargar i närheten.

Med risk att dra dessa personer över en alltför grov kam så gissar jag vilt på att några av dom här människorna tycker att det är värt risken för att OM hunden skulle bli vargdödad så har man visserligen förlorat en kär vän men å andra sidan så får varghatarna kanske lite mer stöd för varje hund som offras.

En inte speciellt kontroversiell teori med tanke på den idioti som fritt diskuteras i varghatar-kretsar. Järvzoo ska visst i samarbete med staten/länsstyrelsen/whatever plantera ut vargar i hälsingeskogarna. Bland annat ca en mil söder om Alfta har jag själv hört en person säga att dom har släppts ut.

Den som inte tror mig behöver inte, men så här dumma är en del människor.

Inga kommentarer: