Blogg listad på Bloggtoppen.se Politik bloggar Creeper

söndag 17 augusti 2008

För att diskutera själva innehållet i artikeln...

På ett sätt har jag förståelse för att det finns så få eller många poliser som den lokala folkmängden motiverar, däremot skulle det behövas snabbare utryckningsmetoder, t.ex. en varsin helikopter i Östersund och i Luleå för att förkorta utryckningstiden rejält. Det kan fortfarande hända att banditerna råkar slå till samtidigt på olika ställen och då är man ju rökt i vilket fall som helst.


Och "den nya regeringen" fixar så vi får fler poliser i Sverige, undrar när vänsterpacket kommer på nåt negativt med det också.


Blir så trött på folk som skyller allt ont på "alliansen". Vad ska dom skylla på om 2-3 år när sossesvinen är tillbaks på sin gamla gråa ruttna tron?

Jovisst, dom gör som vanligt, skyller på att "borgarna" förstörde förra gången dom regerade.


Glida från ämnet, jag!?!? Aldrig...


Tillbaks till polissituationen:

Det borde vara precis lika tillåtet att skydda sig från mänskliga brottslingar som från "animaliska" brottslingar som kommer och vill äta upp ens får eller kor.

Försök skrämma bort rånaren eller vad det nu är och om det inte hjälper, skjut honom. Eller kniva ner eller vad man nu råkar ha till hands.

Mer våld än nöden kräver borde det inte finnas nåt som heter. Om A attackerar B utan legitim anledning så är A's "människovärde" långt under B's.

Alla människor är nämligen inte lika värda även om diverse folk t.ex. vänsterpartister och vissa kristna (snacka om att ha missförstått sin religion) påstår det.

Mer om det nån annan gång.


PS. Jag har snart flyttat!

Inga kommentarer: